Τεχνολογία – Επιστήμη

Nokia 7230 στην Τουρκία με Vodafone Difference

Η Vodafone, με την ειδική της καμπάνια για το νέο έτος, προσφέρει το συμβατό με 3G και κομψά σχεδιασμένο Nokia 7230 μόνο με 18 TL το μήνα με τα τιμολόγια Vodafone Mobile Advantage, τα πιο συμφέροντα από τα τέλη συμβολαίου. προσφέρει στους συνδρομητές του. Επιπλέον, τον πρώτο μήνα 5.000 SMS εντός δικτύου και 1 GB χρήση internet δίνεται και ως δώρο πρωτοχρονιάς από τη Vodafone.

Η Vodafone συνεχίζει να προσφέρει στους συνδρομητές της κινητά τηλέφωνα, όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα αυτές τις ευκαιρίες τη νέα χρονιά, καθώς και εκτεταμένες ευκαιρίες κινητής επικοινωνίας. Πρώτη φορά στην Τουρκία Nokia C3προσφέρει στους συνδρομητές του Vodafoneτώρα κομψά σχεδιασμένο με την καμπάνια του νέου έτους Nokia 7230 με 3GΤο ‘u διατίθεται μόνο για 18 TL το μήνα με δώρα Πρωτοχρονιάς.

nokia 7230 Μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο με ταχύτητα 3G και να αποκτήσετε πρόσβαση σε e-mail και κοινωνικά δίκτυα με ένα μόνο κλικ. Κομψή σχεδίαση με συρόμενο καπάκι Nokia 7230′Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από την εταιρεία μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν εύκολα στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Nokia 7230 με την πρωτοχρονιάτικη καμπάνια της Vodafone Για να το έχετε, αρκεί να εγγραφείτε σε ένα από τα πιο προτιμώμενα τιμολόγια Vodafone Mobile Advantage και να πληρώσετε επιπλέον χρέωση μόνο 18 TL το μήνα για 18 μήνες. Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει τον πρώτο μήνα σε όσους συμμετέχουν στην καμπάνια ως δώρο Πρωτοχρονιάς. 5.000 SMS Και 1 GB Περιλαμβάνει επίσης τη χρήση του διαδικτύου.

Nokia 7230 με 3G: Κομψότητα και internet σε συνδυασμό

Ξεχωρίζοντας με χαρακτηριστικά όπως οθόνη 2,4 ιντσών, κάμερα 3,2 MP και ψηφιακό ζουμ 4x, το Nokia 7230 μπορεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που χρειάζεται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέροντας άμεσα μηνύματα με το Ovi Chat, το Nokia 7230 επιτρέπει τη γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε, χάρη στην υποστήριξη 3G. Η συσκευή, η οποία προσφέρει επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες e-mail όπως Hotmail, Yahoo Mail, Gmail, διαθέτει επίσης μνήμη που μπορεί να επεκταθεί έως και 16 GB με υποδοχή MicroSD. Το Nokia 7230 προσφέρει επίσης λογισμικό Nokia Maps.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button