Τεχνολογία – Επιστήμη

Notebook MSI CR650 – Technopat

Η MSI λανσάρει τον CR650, έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα E-350 της AMD νέας γενιάς που συνδυάζει τις τεχνολογίες Premium Sound και CinemaPro της MSI. Προσφέροντας πολυμέσα υψηλής τεχνολογίας στους χρήστες του, το CR650 υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας TurboBattery+ της MSI και συντομεύσεις που απενεργοποιούν άμεσα εξαρτήματα που καταναλώνουν ενέργεια, όπως η οθόνη.

Ο νέος φορητός υπολογιστής C-Series CR650 της MSI διαθέτει τον επεξεργαστή διπλού πυρήνα E-350 επόμενης γενιάς της AMD. Αυτός ο επεξεργαστής, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τον επεξεργαστή γραφικών AMD Radeon™ HD 6310 με την απόδοση μιας εξωτερικής κάρτας γραφικών, προσφέρει υψηλή απόδοση οθόνης στο CR650. Προσφέροντας ήχο surround υψηλής ποιότητας κινηματογραφικής ποιότητας με την τεχνολογία SRS PC Sound™, το CR650 σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εικόνα της οθόνης σαν επαγγελματίας ενώ παρακολουθείτε ταινίες με την τεχνολογία CinemaPro της MSI.

Ο Eric Kuo, επικεφαλής παγκόσμιων πωλήσεων της MSI, δηλώνει ότι το CR650 προσφέρει μοναδική ποιότητα σχεδιασμού με την επίστρωση έγχρωμης εκτύπωσης με φιλμ και τον σχεδιασμό μετάβασης χρώματος αποκλειστικά για την MSI. Ο χώρος μεταξύ των πλήκτρων στο πληκτρολόγιο τύπου Chicklet παρέχει τόσο ευκολία στην πληκτρολόγηση όσο και εύκολο καθάρισμα του πληκτρολογίου.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα για φορητές συσκευές της AMD

Αρχιτεκτονική APU της AMD: Ο φορητός υπολογιστής CR650 της MSI συνοδεύεται από τον διπύρηνο επεξεργαστή E-350 που κυκλοφόρησε η AMD το 2011. Χρησιμοποιώντας μια νέα αρχιτεκτονική, αυτός ο επεξεργαστής περιλαμβάνει επίσης τον επεξεργαστή γραφικών AMD Radeon™ HD 6310. Αυτός ο επεξεργαστής γραφικών, ο οποίος έρχεται με υποστήριξη DirectX 11, φέρνει μαζί του μια απόδοση που δεν θα μοιάζει με εξωτερικές κάρτες γραφικών. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να έχουν υψηλότερη απόδοση γραφικών από έναν ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή.

Υποστήριξη DirectX 11 για τα πιο πρόσφατα παιχνίδια: Η κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 6310 σε MSI CR650 παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να δουν τα πιο πρόσφατα οπτικά εφέ σε παιχνίδια με υποστήριξη DirectX 11. Επιπλέον, ο επεξεργαστής AMD E-350 με υποστήριξη ATI Stream μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτό το τσιπ γραφικών για κανονικές λειτουργίες υπολογιστή, αυξάνοντας τη συνολική απόδοση του συστήματος.
Ήχος Premium MSI: Αν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι οι φορητοί υπολογιστές δεν μπορούν να παράγουν αρκετά ποιοτικό ήχο, το CR650 αναμφίβολα θα σας αλλάξει γνώμη. Με την τεχνολογία MSI Premium Sound, η οποία έχει περάσει από πολλά στάδια έρευνας και ανάπτυξης και βασίζεται σε αυστηρά πρότυπα ποιότητας, το MSI CR650 προσφέρει την ποιότητα που αναμένεται από ένα ξεχωριστό στερεοφωνικό. Τώρα θα μπορείτε να νιώσετε τον εαυτό σας στην ατμόσφαιρα ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια.

SRS PC Sound™: Έχοντας τη νέα γενιά τεχνολογίας SRS PC Sound™, το CR650 παρέχει ήχο surround με μόνο δύο ηχεία. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε καθηλωτικό ήχο υψηλής ποιότητας από τα ηχεία του CR650 ή τα ακουστικά σας.
CinemaPro επόμενης γενιάς: Το CR650 προσφέρει πολλές δυνατότητες πολυμέσων μαζί. Η αποκλειστική τεχνολογία CinemaPro της MSI είναι μία από αυτές. Οι χρήστες λαμβάνουν υψηλότερη ανάλυση και βάθος χρώματος ενώ παρακολουθούν βίντεο ή ταινίες πατώντας απλά το κουμπί CinemaPro.

Τελευταίο υλικό για βίντεο HD: Η οθόνη LED με αναλογία 16:9 του CR650, που δεν μοιάζει με κινηματογράφο, είναι ιδανική για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ταινίες. Αυτή η οθόνη, η οποία παρέχει καθαρή εικόνα με υψηλό βάθος χρώματος, διασφαλίζει ότι οι ασπρόμαυρες ζώνες δεν είναι ορατές κατά την παρακολούθηση ταινιών HD με λόγο διαστάσεων κατάλληλο για κινηματογράφο. Επιπλέον, το CR650 έρχεται με κάμερα web HD720p. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τηλεδιάσκεψη με ποιοτικό και άπταιστο τρόπο. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες σε μεγαλύτερη τηλεόραση LCD, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή HDMI του CR650.

Έγχρωμη εκτύπωση φιλμ με μοτίβο διαγώνιας γραμμής: Η θήκη και τα στηρίγματα καρπού του CR650 περιβάλλονται από την έγχρωμη επίστρωση εκτύπωσης φιλμ της MSI. Αυτή η διασταυρούμενη σχεδίαση δίνει στο CR650 μια κομψή και λαμπερή εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από γρατσουνιές και γδαρσίματα. Παρά τις μαλακές άκρες 45 μοιρών και την οθόνη 15,6 ιντσών, το βάρος του μόλις 2,3 κιλά φέρνει το CR650 στην κορυφή όσον αφορά τη φορητότητα.

TurboBattery+: Η τεχνολογία TurboBattery+ επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν πολλά υλικά από τη συσκευή Bluetooth στην κάμερα web με ένα μόνο πάτημα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούν και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

i-Charger: Χάρη στην τεχνολογία i-Charger της MSI, μπορείτε να φορτίζετε τις φορητές συσκευές σας όπως CR650, κινητό τηλέφωνο, tablet PC 3 φορές πιο γρήγορα μέσω USB. Έτσι, μπορείτε να φορτίσετε το iPhone σας σε 20 λεπτά αντί για 1 ώρα. Πολλές μάρκες όπως Apple, BlackBerry, Nokia υποστηρίζονται από το i-Charger.

Προδιαγραφές MSI CR650

Επεξεργαστής Επεξεργαστής AMD E-350 με γραφικά AMD Radeon™ HD 6310 Discrete Class
OS Γνήσια Windows 7 Home Premium
Μνήμη DDR3
Οθόνη Οπίσθιος φωτισμός LED 15,6″ HD (1366×768).
Εικόνα UMA
Έξοδος βίντεο 1x HDMI, 1x VGA
σκληρός δίσκος 250/320/500 GB
οπτικό δίσκο DVD SuperMulti
Διεπαφές 3x USB 2.0, 4-σε-1 συσκευή ανάγνωσης καρτών
Ήχος Στερεοφωνικά ηχεία HD Audio
Επικοινωνία 802.11 b/g/n WLAN, 1x Gigabit LAN
Webcam HD ([email protected])
Μπαταρία 6-Cell Li-Ion
Διαστάσεις (ΠxΠxΥ) 383 x 249,3 x 38 mm
Βάρος ~2,3 κιλά (Με μπαταρία)
Αλλα χαρακτηριστικά TurboBattery+, Premium Sound by SRS PC Sound, οθόνη HD και κάμερα web, CinemaPro

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button