Τεχνολογία – Επιστήμη

R6870 TwinFrozr II της MSI: Γρήγορη, αθόρυβη και δροσερή απόλαυση DirectX 11

Η MSI, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μητρικών πλακών και καρτών γραφικών στον κόσμο, ανακοίνωσε την κάρτα γραφικών R6870 Twin Frozr II DirectX 11. Εξοπλισμένο με το βραβευμένο SuperPipe heatpipe, το MSI R6870 Twin Frozr II προσφέρει στους χρήστες μια πολύ πιο δροσερή και αθόρυβη λύση από τη σχεδίαση αναφοράς. Λειτουργώντας 19°C πιο κρύα και 12,8 dB πιο αθόρυβα σε σύγκριση με τις τυπικές κάρτες γραφικών R6870, η R6870 Twin Frozr II έχει επίσης μεγάλες δυνατότητες για overclocking. Χάρη στο μοναδικό λογισμικό Afterburner της MSI, οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν overclock στα Windows. Με την προηγμένη λύση ψύξης και το διάγραμμα τυπωμένου κυκλώματος που αποτελείται από όλους τους ιαπωνικούς συμπαγείς πυκνωτές, το MSI R6870 Twin Frozr II είναι τέλειο για όσους αναζητούν υψηλή απόδοση και σιωπή.

Τεχνολογία ψύξης MSI Twin Frozr II

Το Twin Frozr II της σειράς Lightning and Hawk της MSI διαθέτει τεράστια επινικελωμένη χάλκινη βάση, 5 σωλήνες θερμότητας SuperPipe και πτερύγια αλουμινίου υψηλής πυκνότητας. Χάρη στους διπλούς ανεμιστήρες PWM 8 cm, το Twin Frozr II παρέχει εξαιρετική ροή αέρα στις λεπίδες αλουμινίου και ψύχει γρήγορα κρίσιμα εξαρτήματα όπως ο επεξεργαστής και η μνήμη στην κάρτα γραφικών. Διατηρώντας τη GPU 19°C πιο δροσερή ακόμη και υπό πλήρες φορτίο, το Twin Frozr II λειτουργεί 12,8 dB πιο αθόρυβα σε σύγκριση με τις τυπικές κάρτες γραφικών. Το MSI R6870 Twin Frozr II είναι επίσης το πρώτο R6870 στη βιομηχανία που προσφέρει άνετη δυνατότητα εργασίας και υπερχρονισμού.

Afterburner 2.0 αποκλειστικά για την MSI

Το ειδικό λογισμικό Afterburner που αναπτύχθηκε από την MSI μαζί με το RivaTuner επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εύκολα overclock και πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες συστήματος. Το Afterburner, το οποίο επιτρέπει την αλλαγή τόσο του επεξεργαστή γραφικών όσο και της συχνότητας μνήμης κατά τη λειτουργία της κάρτας γραφικών, υπόσχεται επίσης ακόμη υψηλότερη απόδοση, προσφέροντας την ευκαιρία να αυξήσετε την τάση της GPU. Με τη δυνατότητα προηγμένου ελέγχου ανεμιστήρα, οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του ανεμιστήρα όταν απαιτείται ψύξη ή να μειώσουν την ταχύτητα όταν θέλουν σιωπή. Στην Beta έκδοση του Afterburner, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να αποθηκεύσουν παιχνίδια.

MSI R6870 Twin Frozr II: Σταθερότητα και ευελιξία

Το R6870 Twin Frozr II προσφέρει πολλές διαφορετικές εξόδους βίντεο. Το R6870 Twin Frozr II, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με πολλές διαφορετικές οθόνες, συμπεριλαμβανομένων οθονών 3D με διπλές υποδοχές DVI-I, HDMI 1.4a και δύο mini DisplayPort, διασφαλίζει ότι η ιαπωνική κάρτα Solid Capacitor λειτουργεί σταθερά για πολλά χρόνια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button