Τεχνολογία – Επιστήμη

Tablet PC με προβολέα Android από την MSI

Η MSI παρουσίασε στους επισκέπτες της CES 2011 έναν «Projector Tablet PC» 10 ιντσών με επεξεργαστή Intel Mobile και λειτουργικό σύστημα Windows 7. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το προϊόν με την εναλλακτική λύση ARM/Android.

Το πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό του tablet προβολέα MSI Staging είναι ο μικροσκοπικός προβολέας USB που βρίσκεται πάνω από την οθόνη. Αυτός ο περιστρεφόμενος προβολέας προβάλλει την εικόνα στην οθόνη στην επιθυμητή θέση του χρήστη ανάλογα με τις ανάγκες. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχετε εξωτερικό προβολέα μαζί σας όταν κάνετε μια παρουσίαση ή θέλετε να μοιραστείτε την εικόνα στην οθόνη με άλλους. Το MSI Staging φαίνεται να είναι μια πολύ κατάλληλη λύση για όσους θέλουν να μοιράζονται τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με τους φίλους και την οικογένειά τους και εκείνους που παρουσιάζουν συχνά στους πελάτες τους.

Το MSI Staging δεν είναι απλώς ένας προβολέας. Όταν χρειάζεται να γράψετε ένα μεγάλο κείμενο, μπορείτε να γράψετε αποτελεσματικά με το πληκτρολόγιο που καταλαμβάνει σχεδόν τη μισή οθόνη. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να βάλετε το MSI Staging σε όρθια θέση σε ένα γραφείο και να προβάλετε τη μίνι εικόνα του προβολέα και του πληκτρολογίου στο γραφείο σας και να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως ένα πληκτρολόγιο επιφάνειας εργασίας. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να διπλώσετε τη βάση και να τη μεταφέρετε ξανά εύκολα.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button